WIMPERLIFTING

Wimperlifting incl. verven


Bij een wimperlifting worden de eigen wimperharen gekruld, voor optisch grotere ogen en langere wimpers. Het is razend populair omdat er amper nazorg aan te pas komt en tot 6 weken meegaat! Een wimperkrultang wordt overbodig door deze techniek.Werking

Nadat de wimpers gereinigd zijn worden ze tegen siliconen vormen gekleefd. Eerst wordt er een product aangebracht dat de haarschubben opent, zodat de aanwezige zwavelbruggen bewerkt worden. Deze zorgen namelijk voor de vorm van de haartjes. Hierna worden de schubben terug gesloten met het tweede product: de fixatie. De haren blijven nu in deze vorm staan: de krulstand. 

Tot slot wordt er zwarte verf aangebracht om ze te kleuren.


Nazorg

In tegenstelling tot de meeste merken is het bij ons merk 'Refectocil' niet nodig om water te vermijden de eerste 24 uur. Je kan dus dezelfde dag nog douchen, zwemmen, gelaatsverzorging...

Het gebruik van olie en mascara heeft geen effect op de lifting, deze kunnen gewoon gebruikt worden. Het is wel aan te raden om de dag na de behandeling pas oogmake-up te gebruiken, voor een optimaal effect.

Om het langste resultaat te behouden ga je zo voorzichtig mogelijk met je wimpers om. Wrijf niet te hard bij het verwijderen van mascara en ga met de richting van de wimpers mee (omhoog). 


Duur:  70 minuten

Prijs: €45,00


 

Loenhoutseweg 8 - 2320 Hoogstraten


 info: 0499/315.114