WIMPEREXTENSIONS

WimperextensionsNu we bijna overal onze mond moeten bedekken, is het nog veel belangrijker om sprekende ogen te hebben! Kies daarom voor wimperextensions. Elke ochtend wakker worden met een frisse look, zonder mascara op te hoeven doen. Ook is het ideaal om tijdelijk wimperextensions te laten zetten wanneer je op vakantie vertrekt of naar een festival gaat. Zo hoef je niet bezig te zijn met het aanbrengen en afnemen van mascara + heb je niet het probleem dat deze gaat afgeven.


Per wimperhaartje wordt er individueel 1 of meerdere kunstwimper(s) geplaatst. Doordat de natuurlijke wimpers zichzelf wisselen, begin je een uitgroei te krijgen na 2 tot 4 weken. Afhankelijk van hoe snel deze cyclus bij jou is. Bij een bijwerking worden deze gaatjes weer opgevuld. 


Bij de one by one techniek plaatsen we per wimperhaartje 1 kunstwimper. Dit is het natuurlijkste effect, maar is niet geschikt voor mensen die heel weinig wimpertjes van zichzelf hebben. Wil je een voller effect of heb je weinig haartjes? Ga dan voor russian volume. Hierbij worden er 2-5 wimperhaartjes geplaatst op 1 eigen wimper. De gebruikte haartjes zijn zeer licht, waardoor de wimpers niet belast zullen worden. 


De wimpers zijn beschikbaar in verschillende diktes, lengtes, krul en hoeveelheid. Daarom kunnen we de extensions afstemmen op jouw wimpers en wensen. 


 


Waar moet je op letten als je wimperextensions hebt?


Gebruik geen olie meer op de wimpers! Hiervan kan de lijm oplossen. Dit betekent: geen micellair water met olie, gebruik reinigingsolie enkel rondom de ogen, geen vette oogcrème, geen vette oogmake-up.


De dag na de behandeling moet je de wimpers droog houden, zo kan de lijm volledig uitharden. Douch dus voor je afspraak en ga niet zwemmen of naar de sauna na je afspraak. Na de eerste 24u mogen de wimpers wel gewoon nat worden, de lijm is waterproof. 


Wat houdt de nazorg in?


Houd je wimpers proper, vrij van olie en make-up. Bij een vette huid komt er olie op de wimpers, was deze dus regelmatig. De wimpers kunnen wat in de war gaan zitten, kam deze voorzichtig met een wimperborsteltje en neem er eventueel eentje mee in je tas.


Prijzen


Wimperextensions one by one


Nieuwe set: €60.00

Bijwerking tot 2 weken: €35.00

Bijwerking tot 3 weken: €40.00

Bijwerking tot 4 weken: €45.00

Vanaf 5 weken: nieuwe set


Wimperextensions russian volume


Nieuwe set: €70.00

Bijwerking tot 2 weken: €40.00

Bijwerking tot 3 weken: €45.00

Bijwerking tot 4 weken: €50.00

Vanaf 5 weken: nieuwe set


Verwijderen wimperextensions: €12.00Loenhoutseweg 8 - 2320 Hoogstraten


 info: 0499/315.114