CRYOLIPOLYSE VETBEVRIEZING

CRYOLIPOLYSE FIGUURCORRECTIE

 

Cryolipolyse is een vorm van vetbevriezing dat tot doelstelling heeft probleemgebieden waar overtollige vetcellen zitten zoals maagstreek, buik, billen, bovenbenen, lovehandles of onderkin die zeer moeilijk weg te krijgen zijn door dieet of sporten, te doen verminderen.

 

De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, uit het lichaam afgevoerd.  Deze vetcellen worden langzaam en in kleine hoeveelheden afgevoerd, hierdoor heeft de huid voldoende tijd om zich aan nieuwe lichaamscontouren aan te passen.  Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

 

Kom langs voor vrijblijvend advies, gratis intakegesprek en figuurananlyse!MOMENTEEL ACTIE 50 EURO voor 1 ZONE!!

 

Wij vragen geen overdreven hoge prijzen voor deze zeer doeltreffende behandeling om uzelf van hardnekkig vetmassa te bevrijden. Wij bieden cryolipolyse aan voor een betaalbare prijs. 

 

Meestal zijn 3 tot 6 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

 

Wij werken met goedgekeurde cryolipo-toestellen die regelmatig onderhevig zijn aan controles, de temperatuur van de de onderkoeling is voldoende laag om zo een optimaal proces in gang te zetten om vetcellen af te kunnen breken. 

 

Alle figuurcorrigerende behandelen gebeuren onder therapeutische begeleiding.

 

Vragen of contra-indicaties of andere vragen, bel, mail of kom langs geheel vrijblijvend.

 

Loenhoutseweg 8 - 2320 Hoogstraten


 info: 0499/315.114