Wimperextensions

Wimperextensions, elke ochtend wakker worden met een frisse look, zonder mascara op te hoeven doen. Ook is het ideaal om tijdelijk wimperextensions te laten zetten wanneer je op vakantie vertrekt of naar een festival gaat. Zo hoef je niet bezig te zijn met het aanbrengen en afnemen van mascara + heb je niet het probleem dat deze gaat afgeven.


Per wimperhaartje worden er individueel 1 of meerdere kunstwimper(s) geplaatst. Doordat de natuurlijke wimpers zichzelf wisselen, begin je een uitgroei te krijgen na 2 tot 4 weken afhankelijk van hoe snel deze cyclus bij jou is. Bij een bijwerking worden deze nieuwe natuurlijke wimpertjes weer opgevuld. 


Bij de one by one techniek plaatsen we per wimperhaartje 1 kunstwimper. Dit is het natuurlijkste effect, maar is niet geschikt voor mensen die heel weinig wimpertjes van zichzelf hebben. Wil je een voller effect of heb je weinig haartjes? Ga dan voor russian volume. Hierbij worden er 2-5 wimperhaartjes geplaatst op 1 natuurlijke wimper. De gebruikte haartjes zijn zeer licht, waardoor de wimpers niet overbelast zullen worden. 


De wimpers zijn beschikbaar in verschillende diktes, lengtes, krul en hoeveelheid. Daarom kunnen we de extensions afstemmen op jouw wimpers en wensen.WIJ DOEN GEEN BIJWERKINGEN OF VERWIJDEREN VAN WIMPEREXTENTIONS GEZET DOOR EEN ANDER SALON.
Waar moet je op letten als je wimperextensions hebt?


Gebruik geen olie meer op de wimpers! Hiervan kan de lijm oplossen. Dit betekent: geen micellair water met olie, gebruik reinigingsolie enkel rondom de ogen, geen vette oogcrème, geen vette oogmake-up.


De eerste dag na de behandeling moet je de wimpers droog houden, zo kan de lijm volledig uitharden. Ga niet douchen, zwemmen of naar de sauna na je afspraak. Na de eerste 24u mogen de wimpers wel gewoon nat worden, de lijm is waterproof.

 


Wat houdt de nazorg in?


Houd je wimpers proper, vrij van olie en make-up. Bij een vette huid komt er olie op de wimpers, was deze dus regelmatig. De wimpers kunnen wat in de war gaan zitten, kam deze voorzichtig met een wimperborsteltje en neem er eventueel eentje mee in je tas. Bij elke bijwerking worden de wimpertjes grondig schoon gemaakt en het is ook mogelijk om eventueel thuis een reinigingsschuim te gebruiken, deze kan bij ons aangekocht worden.Wat houdt de voorzorg in?


Vermijd dranken met veel cafeïne, zoals koffie en redbull. Hiervan zullen de ogen gaan trillen en duurt de behandeling langer. Ze zullen niet netjes geplaatst kunnen worden en sneller aan elkaar gaan plakken. Het handigste voor ons, is om zonder mascara of oogmake-up naar de behandeling te komen, anders zal deze eerst grondig verwijderd moeten worden.Hoelang duurt de behandeling?


Voor een nieuwe set rekenen we twee uur. De duur van de behandeling verschilt van persoon tot persoon en hangt af van o.a. hoeveel wimpers je zelf hebt, of er veel make-upresten aanwezig zijn enzovoort. Een bijwerking duurt gemiddeld 1u-1,5u. 


Prijzen - one by one

Nieuwe set: €85.00

Bijwerking tot 2 weken: €50.00

Bijwerking tot 3 weken: €55.00

Bijwerking tot 4 weken: €60.00

Vanaf 5 weken: €85.00

Prijzen - russian volume

Nieuwe set: €95.00

Bijwerking tot 2 weken: €55.00

Bijwerking tot 3 weken: €60.00

Bijwerking tot 4 weken: €65.00

Vanaf 5 weken: €95.00