Tixel

Huidverbeterende behandeling die door middel van warmte-impulsen de collageen aanmaak zal stimuleren. Dit resulteert in zichtbare verbetering van verouderde, beschadigde huiden, rimpels, littekens...

Tixel

Onze tixel behandeling is de allernieuwste huidverbeteringsmethode om verouderde, (zon)beschadigde huid, rimpels, (acné)littekens, striemen, pigmentatie en hangende oogleden te verbeteren.


Door middel van kortstondige warmte-impulsen wordt de collageen en elastine gestimuleerd en langzaam heropgebouwd. Dit is een proces van verschillende weken, tot zelfs zes maanden.


Per tixel behandeling kunnen we 25% van de collageen stimuleren, aangeraden wordt een reeks van 4 behandelingen te nemen met een interval van 4 weken om zo tot 100% de celvernieuwing te stimuleren.


Na elke behandeling gaat je huid zichtbaar verbeteren, belangrijk is om een goede naverzorging te hanteren thuis, huidherstellende crème te gebruiken, een goede zonnebescherming, hoog geconcentreerde hyaluronzuren te gebruiken, roken wordt afgeraden omdat dit de werking kan verminderen.


TIjdens de behanding kan je kortstondig warmte voelen, maar het is zeker te verdragen, als je toch gevoelig bent wordt aangeraden een pijnstiller te nemen voor je langskomt.


Contacteer ons voor meer info ivm contra-indicaties.Boek nu jouw afspraak aan de actieprijzen:
OOGLIFT OF WALLEN: 99 euro (ipv 179 euro)


MONDSTREEK OF ONDERKIN: 109 euro (ipv 189 euro)


WANGEN+KAAKLIJN: 159 euro (ipv 239 euro)


VOLLEDIG GELAAT: 249 euro (ipv 349 euro)


VOLLEDIG GELAAT+HALS: 299 euro (ipv 399 euro)


VOLLEDIG GELAAT+HALS+DECOLLETE: 349 euro (ipv 475 euro)